Profiel

Jaarlijks vinden er expedities plaats naar diverse afgelegen plekken op de wereld. Bekende expedities zoals die naar de Mount Everest en de Noord- en Zuidpool, maar ook minder bekende zoals die naar de binnenlanden van de Amazone, Groenland en dwars door Australie. Daarnaast zijn er helaas een groot aantal plannen welke nooit gerealiseerd worden wegens oorzaken als onvoldoende sponsorgeld en een beperkte voorbereiding. Met de juiste ondersteuning zal de slagingskans van uw expeditie enorm vergroot worden. Incipit biedt deze ondersteuning. Altijd en overal.

Om uw expeditie succesvol te kunnen afronden zijn er naast een goede fysieke gesteldheid, outdoor vaardigheden en een groot doorzettingsvermogen ook een aantal externe factoren van invloed. Dit zijn onder andere marketing, sponsorwerving, logistieke planning en inkoop. Specifieke vakgebieden waar uitgebreide kennis voor nodig is om succesvol te zijn. Incipit beschikt over het netwerk, de kennis en de vaardigheden om hierin succesvol te zijn. Eigenschappen die de kans van slagen van uw expeditieplan enorm optimaliseren.

Incipit is er op gericht haar klanten de best mogelijk dienstverlening aan te bieden op bovengenoemde vlakken door creatief en toegewijd aan de expeditie mee te werken. Deze site is uw eerste stap op weg naar het vergroten van de slagingskansen van uw expeditieplan. Lees hem aandachtig en kijk waar voor uw expeditie de kansen liggen. Blijft u ergens steken, neem dan gerust persoonlijk contact op.